Rödcederprodukter.se

(0)

Din kundvagn

Antal varor:
0
Summa:
0 kr
Hur handlar man?
Till kundvagnen Till kassan

Köpvillkor

Allmänt om Indiventa/Rödcederprodukter.se köpvillkor.

Konsumentköplagen (1990:032) och Lag (2000:274) om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal innehåller regler om dina rättigheter som konsument. Oavsett hur du handlar hos oss är nedanstående köpvillkor komplement till dessa lagar och är de bestämmelser som gäller mellan oss (Indiventa/rödcederprodukter.se) och dig. För mer information se konsumentverkets hemsida.

Köp

Träffande av avtal
Vid beställning, via Internet, träffas avtal om köp när du väljer att bekräfta köp i kassan. Vid uppenbara felaktigheter (t.ex. uppenbart felaktigt pris eller tryckfel) förbehåller vi oss rätten att korrigera felet i efterhand. Om du inte är nöjd med vår korrigering eller anser att produktinformationen är felaktig får du självklart välja att avboka din order utan kostnad.

Ändring av order
Om din order redan är skickad har vi ingen möjlighet att göra några ändringar eller tillägg. Ändringar och tillägg måste därför göras innan din order skickas genom att kontakta oss på e-post: info@indiventa.se eller per telefon 035-39884.

Priser och betalning

Priser och betalning

Pris
I priserna ingår moms. Avgifter för frakt tillkommer om din order understiger 600 kr. Om du väljer att betala med faktura tillkommer en faktureringsavgift på 29:-.

Betalsätt
Du kan betala med Visa eller MasterCard genom Sveawebpay, med faktura (kostnad tillkommer) också genom Sveawebpay.

Faktura genom SveaWebPay

Vi samarbetar med Svea Ekonomi som har hand om fakturorna. Vi lämnar inte ut några uppgifter till tredje part. När du väljer faktura ska du fylla i ditt personnummer och Svea Ekonomi gör en kreditkontroll.

läsa mer om SveaWebpay här: www.sveawebpay.se

Leveranser

Leveranstid
Leveranstiden är 2-5 arbetsdagar. Varor som inte finns i lager, utan måste beställas från leverantör får en längre leveranstid. Du finner information kring aktuell lagerstatus under varje produkt på vår hemsida. Större delen av våra leveranser sker med posten ommer då i första hand direkt till din brevlåda. För större försändelser skickar vi med DHL och dina varor kan då hämtas ut hos ditt lokala ombud efter 1-6 arbetsdagar.

Fraktkostnaden är endast 49 kr per beställning. Om du handlar för mer än 600 kr ingår frakten.

Paket som inte avhämtats debiteras med en avgift på 250 kronor. I avgiften ingår tur och retur frakt plus administrationskostnader.

Transportrisken
Vi står för transportrisken, dvs. risken för att produkten skadas eller kommer bort under transporten från oss till dig. Varje försändelse besiktigas innan den skickas till dig. Skulle produkten ändå vara skadad eller felexpedierad när den anländer så åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet.

Transportskador/Felexpediering
Om produkten är skadad vid leveranstillfället bör detta anmälas omgående till oss på e-mail info@indiventa.se eller per telefon 072-2036443. För att vi ska kunna reklamera skadan gentemot vår transportör behöver vi anmäla transportskadan till dem inom 1-3 dagar. Vi är därför tacksamma om du anmäler skadan inom denna tid.

Returrätt/Öppetköp

Du har 30 dagars returrätt på dina varor. Förpackningen kan öppnas och produkten kan användas men produkten måste vara i originalskick, dvs inga repor eller dylikt, och förpackningen oskadad.

Skicka med ett brev i returen med anledningen till returen. Bifoga även faktura och kundnummer och ditt namn. Du kan antingen välja att få en annan vara eller få dina pengar tillbaka. Om du väljer att få pengarna tillbaka skriv vilken bank, clearingnummer och kontonummer du vill ha pengarna insatta på. Alternativt kan du ange ett bankgiro- eller plusgirokonto där vi skall sätta in pengarna.

OBS! Port/frakt återbetalas inte. Sänd inte heller varan mot postförskott då vi inte löser ut dessa.

Returadress
Rödcederprodukter/Indiventa
Enslöv Fridhem 105
313 95 Åled

Garanti

Garantins längd
Garantins längd varierar beroende på produkt. I regel är det 2 års garanti på produkter i vårt sortiment.

Kontakt

Adress:
Indiventa

Enslöv Fridhem 105
31395 Åled

E-post info@indiventa.se

Telefon: 035-39884